BejelentésHonvéd Nyugdíjas Klub Szabadszállás
"Nem csak a húszéveseké a világ..."

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Linkek

Vélemények, észrevételek, javaslatok

Kedves Elnök Úr!
Köszönöm a honlapon megfogalmazott jókívánságokat.Várom a nyári találkozót,ott leszek. További munkátokhoz kívánok jó egészséget,sok sikert.
Üdv.Újhelyi Berci

Tisztelt Horváth Úr!
Öröm olvasni egy ilyen szépen, gondosan összeállított megemlékezést. Különösen olyan valakinek, aki részese volt a kiképzö központnál végzett, magas színen irányított, és elvárt munkának. Hittük hogy fontos amit csinálunk, és törekedtünk a mégjobbra. Szerencsés időszakban szolgálhattam az MN 7260-nál, (1968-1977) amikor is a magas szintű kiképzés mellett az építés és a fejlesztés időszaka volt. Nem csupán a múló idő szépítő hatása mondatja velem, de valóban példamutató, és emberséges parancsnokaink voltak, míg a kollégák nem csak bajtársak hanem barátok is, egy nagyszerű munkaközösségben. Köszönet érte!
További sok Sikert, Solymosi Gábor

Gratulálok a Honlap megnyitásához! Tartalmas, eseményekben gazdag tájékoztatást és programokat kívánok! Ami elmúlt azon már nem tudunk változtatni,emlékezzünk a szépre és áldozzunk a jövőnek.
Ivanits Györgyné

1972 szeptember 1-től kezdtem a szolgálatomat az MN 7260-nál és folytattam tovább az AKK felszámolásáig. Gyakorlatilag közel 40 évet töltöttem a laktanyában, ami a második otthonunk volt. Nagyon jó kollégák, barátok között dolgoztunk, amíg fiatalok voltunk ment az ugratás, de ment a dolog is. Nagyon szerettem a szakmát, a harckocsikat, harcjárműveket és szerettem ezeket oktatni, tanítani, a gyakorlatokat vezetni. A vége már keserves volt. A felszámolást nem tudtuk elkerülni, hiába csináltunk mindent jól, sajnos nem kellettünk. A legrosszabb az volt, hogy a személyemre, a megszerzett tapasztalatomra, tudásomra sem volt szüksége a seregnek. A kaput belakatoltuk közösen 2004-ben és azóta kedvem sem volt bemenni, nem akarom látni a pusztulást, az általunk féltve őrzött értékek elherdálását. Hát ennyi.
Köszönet az elékek felidézéséért: Ivanits Gyuri

Összességében: szép volt! 35 év az életemből.
Rosner Ferencné

Nagyszerű és kimerítő anyag. Tetszik. Én 1972-1984 ig lehettem a csapat tagja. Ma is szívesen emlékszem vissza. Ha tehetem évente egy-két alkalommal családommal ellátogatunk a városba. A laktanyában 4 éve és az idén októberben voltam. Szívszorító ! Köszönöm !
Uzelmann AntalKeresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!